spot_img
spot_img

Koncert i radovi mogu uzrokovati gužve: Zaobiđite Bijeljinsku cestu u petak

spot_img
spot_img

Policija Brčko distrikta BiH je zaprimila prijavu o održavanju koncerta u petak 21.07.2023. godine na lokaciji „Poligon II“ u vremenu od 20.00 do 00.00 sati, a koji je prijavljen u skladu sa Zakonom o javnim priredbama i na kojem se, prema procjeni organizatora očekuje dolazak između četiri i šest hiljada učesnika.

Za održavanje ovog koncerta organizator je obezbijedio redarsku službu, medicinsku pomoć, parking prostor i ispunio uslove za sigurno održavanje javne priredbe.

S obzirom na procjenu da će saobraćaj biti intenziviran, a imajući u vidu izvođenje radova ispod podvožnjaka na Bijeljinskoj cesti gdje se isti odvija u jednom smjeru, Policija obavještava javnost da će preduzimati maksimalne napore u cilju što prohodnijeg odvijanja saobraćaja.

Imajući u vidu pomenuti koncert, kao i druge javne priredbe u okolnim naseljima, te veći intenzitet vozila petkom uveče, sasvim je izvjesno da se gužve neće moći izbjeći

Stoga, Policija Brčko distrikta BiH sugeriše svim učesnicima u saobraćaju da u cilju rasterećenja prolaska kod podvožnjaka koriste alternativni pravac ulicama Braće Ćuskića, Nikole Tesle, Vukosavačka, Bescarinska zona (takozvana obilaznica oko Lasera).

Sve učesnike u saobraćaju pozivamo na strpljenje i poštivanje saobraćajnih propisa.

 

 

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img