spot_img
spot_img

КК Лавови на турниру у Шпанији

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Кошаркашки клуб “Лавови” Брчко са својом женском пионирском селекцијом 8. и 9. септембра учествује на престижном Интернационалном кошаркашком турниру за млађе категорије “Torneig Ktolic” у Барселони.

Поред Лавова и домаће екипе Ктолиц Баскет Барселона на турниру учествује још 14 селекција у женској конкуренцији у двије старосне категорије.

Пут Шпаније Лавови крећу у петак, 07. септембра летом из Будимпеште, а прву утакмицу играју у суботу, 08. септембра у 11:00х против екипе ЦБ Бланес. Након тога Лавове очекују дуели против екипа Вилабаскет и домаћина Ктолиц Баскета из Барселоне.

Тренер Александар Ближњаковић у Шпанију води следеће кошаркашице: Милица Ђокић, Катарина Станишић, Амила Смајић, Адна Окић, Николина Ђокић, Јелена Лазаревић, Ана Ђокић, Тамара Шаренац, Анђела Бајевић и Анђела Томић.

Лавови су и прошле године били учесници овог престижног турнира са мушком пионирском селекцијом када су освојили треће мјесто. Такође, велики успјех остварила је капитен женске пионирске селекције Милица Ђокић која је прошле године у женској конкуренцији освојила прво мјесто у брзом шутирању тројки.

Кошаркашки клуб Лавови велику захвалност упућује Одјељењу за привредни развој, спорт и културу Владе Брчко дистрикта БиХ без чије помоћи учешће на овом турниру не би било могуће и који у континутету, а у складу са постигнутим резултатима помажу у раду клуба.

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img