KK Lavovi na turniru u Španiji

Košarkaški klub “Lavovi” Brčko sa svojom ženskom pionirskom selekcijom 8. i 9. septembra učestvuje na prestižnom Internacionalnom košarkaškom turniru za mlađe kategorije “Torneig Ktolic” u Barseloni.

Pored Lavova i domaće ekipe Ktolic Basket Barselona na turniru učestvuje još 14 selekcija u ženskoj konkurenciji u dvije starosne kategorije.

- Reklama -

Put Španije Lavovi kreću u petak, 07. septembra letom iz Budimpešte, a prvu utakmicu igraju u subotu, 08. septembra u 11:00h protiv ekipe CB Blanes. Nakon toga Lavove očekuju dueli protiv ekipa Vilabasket i domaćina Ktolic Basketa iz Barselone.

Trener Aleksandar Bližnjaković u Španiju vodi sledeće košarkašice: Milica Đokić, Katarina Stanišić, Amila Smajić, Adna Okić, Nikolina Đokić, Jelena Lazarević, Ana Đokić, Tamara Šarenac, Anđela Bajević i Anđela Tomić.

Lavovi su i prošle godine bili učesnici ovog prestižnog turnira sa muškom pionirskom selekcijom kada su osvojili treće mjesto. Takođe, veliki uspjeh ostvarila je kapiten ženske pionirske selekcije Milica Đokić koja je prošle godine u ženskoj konkurenciji osvojila prvo mjesto u brzom šutiranju trojki.

Košarkaški klub Lavovi veliku zahvalnost upućuje Odjeljenju za privredni razvoj, sport i kulturu Vlade Brčko distrikta BiH bez čije pomoći učešće na ovom turniru ne bi bilo moguće i koji u kontinutetu, a u skladu sa postignutim rezultatima pomažu u radu kluba.

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime