spot_img
spot_img

КК Лавови добитник сребрне плакете Кошаркашког савеза Републике Српске

spot_img
spot_img

Свечаном академијом у бањалучком хотелу “Босна” Кошаркашки савез Републике Српске (КСРС) прославио је јубилеј 30 година постојања.

На свечаној академији заслужним за све учињено током претходних 30 година рада Кошаркашког савеза Републике Српске уручене су захвалнице, повеље и плакете, а промовисана је и монографија поводом јубилеја, аутора Жељка Тице.

Међу награђенима нашао се и Кошаркашки клуб “Лавови” из Брчког, који је за успјешан дугогодишњи рад, значајне спортске резултате и допринос у развоју и афирмацији кошаркашког спорта Републике Српске у земљи и иностранству награђен Сребрном плакетом Кошаркашког савеза Републике Српске.

Предсједник КСРС Александар Ђурђевић и генерални секретар КСРС Драган Ћазић, награду су уручили предсједнику КК Лавови Брчко Бошку Вукадиновићу, који је овом приликом у име свих чланова, пријатеља, спонзора и навијача КК Лавови истакао велику захвалност за ово изузетно вриједно признање које представља и подстрек да и у наредним годинама КК Лавови буде још бољи и успјешнији на спортском и пословном плану.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img