Карте већ у продаји: У Брчком ускоро филм „Свети Јаков Тумански“ - nula49.com
spot_img
spot_img

Карте већ у продаји: У Брчком ускоро филм „Свети Јаков Тумански“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У организацији Конзервативног клуба, 23.04. у 18 часова, у Дому Културе, само неколико дана након Београдске премијере, биће приказан филм „Свети Јаков Тумански“, премијерно за Републику Српску и Босну и Херцеговину.

Свети Јаков Тумански” је филм редитеља Бошка Милосављевића о Светом Јакову Арсовићу који до дана данашњег остаје енигма. Куда се све кретао Радоје Арсовић, и како је дошао до Светог владике Николаја и доживео велики преображај?

Филм приказује кључне тренутке живота Јакова Арсовића, школовање, рат, просветитељски рад, потоњи монашки подвиг, страдање и уздизање у светост.

Посебно се издваја период живота који је провео као искушеник и монах у Жичи, као и страдање и мисија која ће га довести до Туманског манастира.

Цијена улазнице је 5 КМ, а већ их можете купити у црквеној продавници при храму Успења Пресвете Богородице у Српској Вароши, у времену од 7.30 до 14.30 недјељом од 7.30 до 12 часова.

Карте ће у продаји бити и на билетарници Дома Културе на сам дан премијере од 16 часова.

Сав остварени приход од продаје улазница, биће послан као прилог манастиру Тумане. Куповином улазнице, уградили сте своју циглу у обнову, изградњу и одржавање манастира Тумане.

Све информације на телефон: 065907529

Једно добро дјело, два срца весели.

Видимо се!

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img