spot_img
spot_img

Капитални пројекти у Брчком: За стадион 7 милиона, у плану и камерни театар

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У Пододјељењу за јавне набавке, владино Одјељење за стручне и административне послове, при крају је завршни дио процедура везаних за реализацију три капитална пројекта у Брчком: градски стадион, камерни театар преко пута Ислахијета и реконструкција и изградња путне инфраструктуре.

Недим Хамзабеговић, шеф Одјељења за стручне и административне послове Владе Брчко дистрикта, за Радио Брчко је појаснио да послије привођења крају процедура у Пододјељењу за јавне набавке предстоји потписивање уговора, након којих теку рокови за извођаче, али и за Владу која, такође, треба испунити своје уговорне обавезе.

За пројекат градње градског стадиона у Брчком предвиђено је преко седам милиона КМ.

За камерни театар који ће се градити у Брчком у комплексу Ислахијета, превиђено је преко 500.000 КМ, а завршена је и задња фаза, односно е-аукција.

Хамзабеговић је назначио да је изградња камерног театра важна и са аспекта очувања споменика културе који су споменици од значаја за нашу локалну заједницу.

По питању изградње инфаструктуре у Брчко дистрикту превиђена су средства преко 800.000 КМ.

„Радиће се нови, а реконструисаће се већ постојећи путни правци у Брчко дистрикту због застарјелости или оштећења“, казао је Хамзабеговић.

Након окочања процедура у Пододјељењу за јавне набавке, даљње надлежности и активности за поменуте капиталне пројекте преузима владино Одјељење за јавне послове.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img