spot_img
spot_img

Кандидат НиП-а из Брчког оптуживан за дилање дроге: “Код мене је грам био грам, свјестан сам грешке”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

На листи Народа и правде (НиП) у Брчком кандидат је и Абдулах Иљазовић из Маоче.

Обзиром да је кампања увелико почела, на површину излазе детаљи из прошлости кандидата. Тако је откривено да је Илијазовић прије три године оптужен за дилање дроге.

Након што је Фејсбук страница “Раја са бироа” открила овај детаљ из прошлости Иљазовића, он је отворено написао: “Само да се зна, код мене је грам био грам. Поштење прије свега!”

У разговору за “Дневни аваз”, Иљазовић је казао да не жели избјегавати своју прошлост и гурати ствари под тепих.

– Оно што се дешавало ових дана је продукт моје грешке прије три године. У Брчко Дистрикту ово је стара прича, широј јавности је постала позната након објаве на Фејсбук страници “Раја са бироа”. Мој одговор је био отворен и искрен. Мој резиме није ни близу идеалног. Не кажем за себе да сам добар. Али желим бити добар и желим показати да човјек може користити друштву када се окружи добрим људима и усмјери своју енергију за друштвену добробит – каже Иљазовић за “Аваз”.

Иљазовић истиче да је већ доста другачији.

– Непоткупљив сам, никоме дужан услуге и искрен. До сада моја породица и ја смо доста испаштали због моје грешке коју сам направио прије три године. Сада имам жељу да их учиним поносним и урадим нешто што је за мене прије три године било незамисливо. Желим допринијети заједници и показати свима да једна грешка коју човјек учини не смије бити препрека да буде бољи човјек и користан људима око себе – казао је Иљазовић.

На крају је додао да му је то највећа грешка у животу, али да ту информацију у Брчком већ сви знају.

 

 

 

(avaz.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img