spot_img
spot_img

Јуниорке Лавова убједљиве на старту нове сезоне ЖОЛ БиХ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Утакмицом између КК Лавови Брчко и КК Bersellum из Турбета стартовала је нова сезона Женске омладинске лиге Босне и Херцеговине у јуниорској конкуренцији.

У утакмици која је одиграна у дворани Техничке школе у Брчком виђена је доминација брчанске екипе, која је иако доста млађа од већине супарничких екипа у лиги показала да ће и ове сезоне бити изузетно конкурентна и против доста искуснијих и квалитетнијих екипа.

Сам почетак меча против гошћи из Турбета могао је дати до знања како ће се завршити овај меч. Већ половином прве четвртине Лавице долазе до двоцифрене резултатске предности коју су константно добром и ефикасном игром током читавог меча увећавале за коначних плус 54 поена разлике!

На крају утакмице резултат је гласио 74:20, по четвртинама (28:8, 15:2, 8:8, 23:2).

Прилику су добиле све кошаркашице на које је тренер Александар Ближњаковић рачунао у овом мечу и свака од њих је дала велики допринос за изузетно важну побједу на старту нове сезоне Женске омладинске лиге БиХ. Најефикасније код Лавова биле су капитен Милица Ђокић са 20 постигнутих поена, а пратиле су је Јелена Лазаревић са 19 и Амила Смајић са 12 постигнутих поена. Наступиле су још: Адна Окић 2, Сара Ђокић 9, Тамара Шаренац 5, Ана Ђокић 2, Ксениа Вукић 2, Марија Старчевић 3, Кристина Ступар, Анђела Бајевић, Анастасија Дугоњић и Славена Кркељаш.

Наредне обавезе јуниорску селекцију Лавова у оквиру Женске омладинске лиге БиХ очекују у децембру на турниру који ће бити одржан у Сарајеву против домаће екипе Play Off и екипе Зрињски 2010 из Мостара.

Кадa је у питању наставак такмичења у Женској омладинској лиги Босне и Херцеговине први наредни изазов за Лавове је већ наредног викенда, тачније у недељу 18. октобра, када кадетска селекција брчанског клуба (дјевојчице рођене 2005. године) наступају на турниру у Тузли гдје ће покушати доћи до нових првенствених бодова против екипа Jumper из Зенице и Травник из Травника.

 

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img