spot_img
spot_img

ЈП “Путеви” у зимском периоду одржавају 600 km цеста у Дистрикту

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Служба за зимско одржавање путева у ЈП “Путеви” Брчко у зимском периоду који траје од 15. 11. до 15. 04. брине се о уредном одржавању око 600 km коловоза и тротоара у Брчко Дистрикту.

“За ове намјене издваја се 800.000 КМ годишње, користе се посипни материјали индустријска со и фракција (ломљени камен), за вријеме зимских падавина уредно смо очистили, по приоритетима, све оно што нам је у плану чишћења, а имали смо само једно кашњење на Буквичкој кривини када је дошло до саобраћајне незгоде”, рекао је за Радио Брчко Јасмин Мемишевић, замјеник директора “Путеви” Брчко.

Наши суграђани, возачи и пјешаци, углавном, су задовољни чишћењем путева у Дистрикту и најважније им је да за вријеме сњежних падавина није било застоја у саобраћају.

Мемишевић је још навео да у плану рада за ову годину своје активности треба ускладити са надлежним Владиним одјељењем, након чега ће предузеће кренути даље у реализацију пословног плана.

Приликом усвајања Пословног плана ЈП “Путеви” Брчко за 2019. годину, од стране Скупштине Брчко Дистрикта донешен је закључак који је обавезујући за ЈП “Путеви” и предузеће ће ускладити своје активности у складу са скупштинским закључком.

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img