spot_img
spot_img

ЈП “Путеви”: Тврдње Милана Пурића и Лидије Љубојевић су лажне

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Након што је недавно одржана конференција за медије, на којој су чланови брчанског СДС-а, др Лидија Љубојевић и др Милан Пурић дотакли и ЈП “Путеви Брчко”, управни одбор овог предузећа обратио се јавности саопштењем које преносимо у цјелости, без измјена.

Поводом лажних и нетачних тврдњи изнесених на конференцији за штампу од стране Милана Пурића и Лидије Љубојевић, Управни одбор ЈП “Путеви Брчко” д.о.о. Брчко дистрикт БиХ без намјере да се упушта у било какву полемику, има обавезу да због јавности саопшти да су лажне и неистините тврдње наведене господе у погледу стања на обилазници и плате директора предузећа.

Наиме, радови на обилазници се изводе највећом динамиком до сада, а руководство предузећа чини све да се планирана динамика одржи и радови заврше у предвиђеном року.

Што се тиче плате директора, одговорно тврдимо да је иста у складу са одредбама Правилника о платама у предузећу као и одредбама закона о Јавним предузећима, и нешто је нижа од плате шефа одјељења у Влади Брчко дистрикта БиХ. У сваком моменту можемо предочити платне листе којима нашу тврдњу можемо и доказати.

Сматрамо да овакве лажне информације штете угледу предузећа које јако добро ради свој посао, али и појединца који је својим доласком заједно са управним одбором препородио рад предузећа.

Овакве неистине очигледно имају политичку позадину, а ми не желимо да се у то мијешамо, јер мислимо да је посао ипак нешто друго од политике.

Не упуштајаћи се у било какву даљу комуникацију по овом питању, само истине ради смо нашли за сходно да издамо ово саопштење.

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img