spot_img
spot_img

ЈП Путеви Брчко: Снијег нас неће изненадити

spot_img
spot_img

Замјеник директора ЈП “Путеви Брчко” Јасмин Мешић каже да снијег ове године не би био изненађење ни када би ноћас пао, јер су све припреме за квалитетно одржавање путних дионица и улица обављене на вријеме и на квалитетан начин.

Правовремено је спроведен тендер на коме су одабране фирме које се баве наведеном проблематиком и при том испуњавају све предвиђене услове, каже Мешић.

“ЈП “Путеви Брчко” издвојило је, као и сваке године, средства за одржавање путева у зимским условима. Све је исто као и прошле године, одређене су зоне, тако да имамо пет зона одржавања – Исток 1, Исток 2, Зона Град, Обилазница и Паркинзи”, Додаје Мешић.

Дио површина у граду одржаваће и само предузеће “Путеви” властитом механизацијом.

“ЈП “Путеви Брчко” склопило је са одређеним фирмама уговоре, тако да смо спремни за сезону, наши надзори су извршили преглед путева, све је на свом мјесту и што се тиче материјала, и машина и људства”, појашњава Мешић.

Посебно је важно истаћи да носиоци уговорених обавеза располажу довољним количинама свих потребних посипних материјала, истичу у ЈП “Путеви Брчко”.

У сваком случају, закључује Мешић, опрема и људство су у мобилном стању, са израженом спремношћу да одмах изађу на терен и почну са чишћењем путева.

Ризичне тачке, наравно, имају посебан третман, како би евентуалне блокаде саобраћаја били сведене на минимум.

 

 

(rtvhit.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img