Još jedna pobjeda za rukometašice “Jedinstva”

Ženski rukometni klub “Jedinstvo” Brčko nastavlja sa sjajnim rezultatima. Juče je u Trebinju, u okviru 6. kola Prve lige RS, ostvarena pobjeda na gostovanju protiv Leotara rezultatom 23:31 (9:15).

Utakcima je bila neizvjesna do 13. minuta, kada je rezultat bio 6:6. Brčanke onda prave seriju 6:0 i tako prave rezultatsku razliku koja je do kraja utakmice bila nedostižna za protivnice.

- Reklama -

Na poluvremenu je rezultat glasio 9:15. U toku drugog poluvremena je razlika bila i 10 golova u korist našeg tima, a utakmica je na kraju završila sa 23:31.

U sastavu su bile: Markanović 1, Rendić 6, Lukić 3, Pantić 9(1), Krajsumović 2, Petrović 4, Pajić 3(1), Lazić, Đurić, Katić, Kosarac 3. Treneri: Milunović, Radovanović.

U toku utakmice rukometašice jedinstva imale su dva sedmerca koja su iskoristile, a protivnice su imale pet od kojih posljednji odbranom golmana nisu realizovale.

ŽRK “Jedinstvo” trenutno zauzima drugo mjesto na tabeli sa 12 bodova, 4 pobjede i jednim porazom.

Već u utorak, 7. novembra naše dame dočekuju ekipu iz Doboja. Utakmica je na rasporedu u 18 časova u dvorani Ekonomske škole u Brčkom.

ŽRK “Jedinstvo” Brčko poziva sve ljubitelje sporta da dođu i podrže našu ekipu do još jedne pobjede.

Vidimo se!

 

 

 

 

(nula49.com)

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime