spot_img
spot_img

Јелена Лазаревић потписала четворогодишњи уговор за Лавове

spot_img
spot_img
spot_img

Јелена Лазаревић, једна од најталентованијих младих кошаркашица Кошаркашког клуба “Лавови” Брчко, данас је потписала свој први професионални уговор на четири године.

Јелена је прошла све омладинске селекције и већ сада има двије сениорске сезоне за собом у дресу овог клуба. У првој сезони (2020/2021.) освојила је шампионску титулу у Првенству Републике Српске, док је претходне сезоне са великим успјехом наступала и у Премијер лиги Босне и Херцеговине, освојивши четврто мјесто са КК “Лавови”.

Поред тога, сјајне резултате остварила је и са јуниорском селекцијом клуба, освојивши титулу првака Републике Српске и титулу првака Босне и Херцеговине.

Овог љета Јелена Лазаревић је као члан јуниорске репрезентације Босне и Херцеговине наступила на Европском првенству А дивизије у Грчкој, на коме је просјечно биљежила учинак од 4,7 поена и 3,3 скока по утакмици. Рођена је 6. септембра 2004. године у Брчком, висока је 185 цм и игра на позицији крила.

“Лавове посматрам као своју другу кућу, све што знам о кошарци научила сам овде и сасвим нормално је било за очекивати да наставимо сарадњу. Овај уговор је велика награда за мене, за рад који сам уложила и напредак који сам показала играјући за све омладинске селекције, а посљедње двије сезоне и за сениорску селекцију. Свјесна сам шта се очекује од мене и са великм нестрпљењем очекујем почетак нове сезоне и нова доказивања на домаћој и међународној сцени”, истакла је Јелена Лазаревић након данашњег потписивања уговора у клупским просторијама.

Предсједник “Лавова” Бошко Вукадиновић овом приликом је истакао: “Потписивањем овог уговора Кошаркашки клуб “Лавови” жели да успостави праксу да најталентованије младе кошаркашице, које су прошле цјелокупан систем и наступале за омладинске селекције нашег клуба, добијају шансу и на највећој сцени као сениорке. На нама у клубу је да им омогућимо најбоље могуће услове за рад и даљи напредак у каријери, јер дјевојке као што је Јелена то и заслужују!”.

Пред Јеленом је период још већег рада и доказивања у “Лавовима”. У сезони пред нама Лавови наступају у регионалној WABA лиги, Премијер лиги Босне и Херцеговине, Купу Босне и Херцеговине и Купу Репблике Српске и очекује се да управо Јелена Лазаревић буде један од носилаца игре.

Јелени честитамо на потписивању уговора и желимо срећан рођендан.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img