spot_img
spot_img

Изборне преваре: Нова хапшења у Брчком

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Полиција Брчко дистрикта БиХ и Тужилаштво Брчко дистрикта БиХ настављају интензивне активности на истраживању и документовању кривичних дјела у вези са изборним преварама.

Полиција Брчко дистрикта БиХ је дана 13. 11. 2020. године након спровођења низа сложених истражних активности у вези са извршењем кривичног дјела “Удруживање ради почињења кривичног дјела” из члана 334. Став (1) Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ у вези са извршењем кривичног дјела “Повреда слободе одлучивања бирача” из члана 192. став (1) Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ, реализовала оперативну акцију кодног назива “ГЛАСАЧ”.

Том приликом су на основу Наредби Основног суда Брчко дистрикта БиХ и под надзором Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ извршени претреси на двије локације на подручју Брчког, којом приликом су пронађени материјални докази важни за овај кривични поступак. Због основа сумње да су починили горе наведена кривична дјела, слободе су лишена два лица Е.С. и С.П. оба из Брчког, који ће уз Извјештај о почињеном кривичном дјелу бити предати Тужилаштву Брчко дистрикта БиХ.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img