spot_img
spot_img

Ивана Роквић нова кошаркашица КК “Лавови” Брчко

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ново појачање Кошаркашког клуба “Лавови” Брчко за наредну сезону је Ивана Роквић, искусна кошаркашица која игра на позицији бека. Рођена је 8. фебруара 1989. године у Брчком.

У Лавове долази као слободна играчица, а у досадашњој каријери наступала је за “Брчанку”, “Младост” из Приједора и “Борац” из Бања Луке.

Осим успјешне играчке каријере, Ивана је 2015. године дипломирала на Факултету физичког васпитања и спорта Универзитета у Бања Луци. Свој први меч у дресу Лавова одиграла је у суботу 10. септембра у пријатељској утакмици против екипе Брод на Сави из Славонског Брода.

“Пресрећна сам што сам и званично дио кошаркашке породице Лавова. Сада званично, али већ одређено вријеме сам уз екипу. Задовољна сам условима за рад у Лавовима, екипа је фантастична и са великим нестрпљењем сам очекивала прве минуте на паркету у дресу Лавова. Мислим да својим искуством могу да дам велики допринос у остварењу зацртаних циљева клуба”, изјавила је Ивана Роквић након озваничења сарадње.

“Очекујем да Ивана својим искуством, знањем и квалитетом помогне нашој младој екипи у остварењу циљева у новој сезони. Ивана иза себе има велики број сезона у Премијер лиги и вјерујем да ћемо њеним доласком добити на квалитету, али и сигурности екипе”, истакао је предсједник Лавова Бошко Вукадиновић овом приликом.

Сви чланови клуба Ивани су пожељели добродошлицу.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img