Ispisana istorija: Odbojkaši “Mladosti” u osmini finala CEV kupa!

U drugoj utakmici šesnaestine finala CEV kupa, koja je odigrana sinoć u dvorani Gimnazije pred blizu hiljadu posjetilaca, odbojkaši aktuelnog prvaka BiH su zasluženo pobijedili holandskog vicešampiona, ekipu “Orion Doetinchem” rezultatom 3:1 ( 20:25, 25:21, 27:25 i 25:18).

Odbojkaši trenera Branka Mišića potrošili su prvi set na uštimavanje i zagrijavanje publike pa su Holanđani ubilježili set nade za revanš. Međutim, u drugom setu Brčaci su podigli temperaturu, podigli publiku, pobijedili 25:21, izjednačili na 1:1 i smanjili hod ka osmini finala samo na jedan set koji je i osvojen 27:25. Na poslednjem servisu trećeg seta sve je proključalo u dvorani jer osvajanje tog seta značilo je dovoljno da se predstavnik BiH u CEV kupu nađe u osminu finala.

- Reklama -

Sa 25 osvojenih poena, Nemanja Božić, korektor „Mladosti“ ponovio je i u Brčkom efikasnost iz gostujućeg meča u Holandiji. Publika je vidjela kvalitetnu odbojku i prava je šteta što se nije pojavio sponzor za TV prenos ovog sportskog događaja u kome su mogli uživati i gledaoci kraj TV ekrana.

Za šampionski tim „Mladosti“ igrali su: Mlađan Lukić, Anto Oršolić,Eldar Trakić, Jovan Ćendić, Radoslav Janjić, Almir Čolo, Azur Eminović, Saša Zimonjić, Žarko Kisić, Tihomir Gajić, Andrija Divljan, Nemanja Božić, Niša Tanić, Arman Ćirić i Aladin Tokić.

 

 

 

 

 

 

(radiobrcko.ba/foto: otisak.ba)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime