Ilićka: Podrška naroda politikama SNSD-a i očuvanju Republike Srpske

U završnici predizborne kampanje za opšte izbore koji nas očekuju u nedelju SNSD Brčko se zahvaljuje svim građanima u svakom mjestu Brčkog gdje smo bili u proteklih mjesec dana na podršci koju dobijamo na predizbornim skupovima, kao što je slučaj i sa večerašnjim u naselju Ilićka, poručeno je sinoć na skupu u ovoj mjesnoj zajednici.

Nama je ovo jasna poruka da građani biraju SNSD opciju i pružaju podršku, kako kandidatima za pojedinačne funkcije Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović, tako i kandidatima iz Brčkog Siniši Miliću i Srđanu Blažiću.

„Građani su svjesni da se drugog oktobra odlučuje kojim putem će krenuti Srpska – putem očuvanja ustavne pozicije, za šta se zalaže SNSD, ili slabljenjem suvereniteta Srpske i predajom njenih nadležnosti političkom Sarajevu, gdje vodi podrška kandidatima opozicije“, istakao je Siniša Milić, predsjedik OO SNSD-a Brčko i kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

- Reklama -

„Naše politike su jasne. To je prije svega očuvanje Republike Srpske i njenih nadležnosti, briga o borcima, mladima, penzionerima i svim kategorijama društva, koliko je to moguće u ovim teškim vremenima, istovremeno ne odustajući od izgradnje velikih infrastrukturnih projekata, energetske sigurnosti i stabilnosti. Republika Srpska je pokazala da učestvuje u izgradnji dobrih odnosa i u Distriktu, ne ugrožavajući ni jedan narod, spremna da gradi velike kapitalne projekte na dobrobit svih“, rekao je Srđan Blažić, poslanik u brčanskoj Skupštini i kandidat za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine.

Sigurni u nastavak prepoznatljive politike rukovodstva Srpske i predsjednika Dodika, pozivamo sve građane Distrikta sa entiteskim državljanstvom Republike Srpske da drugog oktobra izađu na izbore u što većem broju i svoje povjerenje daju čuvarima Republike Srpske, Miloradu Dodiku, Željki Cvijanović i listama SNSD-a, poručeno je na skupu u naselju Ilićka.

Jer volimo Srpsku!

 

 

 

(sponzorisana objava)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime