spot_img
spot_img

Humanost na djelu: Žurka za Žikicu Radovanovića

spot_img
spot_img

Kao i mnogo puta do sada, Brčaci pokazuju da imaju veliko srce – u nedelju, 3. septembra u pabu Tri Sobe održaće se humanitarna žurka za Žikicu Radovanovića.

O Žikici ste već mogli čitati na portalu nula49.com – riječ je o 31-godišnjem mladiću  iz Brezovog Polja Sela kod Brčkog kome je hitno potrebna transplantacija bubrega. Ostao je bez oba roditelja, preživljava uz pomoć rodbine, prijatelja i poneke nadnice starije sestre, a na dijalizi je najmanje tri puta sedmično.

Za lijekove, bez vanrednih događaja, Žikici treba 100-njak maraka mjesečno. U čekanju rješenja o stalnoj socijalnoj pomoći jedina primanja su sestrine nadnice i pomoć rodbine i drugara.

Da pobijedi bolest i stigne na vrijeme do Francuske ili Rusije, treba mu što prije oko 80.000 maraka. Za njega nedostižnih bez dobrih ljudi.

Zato – vidimo se u nedelju u pabu Tri Sobe, oko 20 časova. Za dobru svirku i dobro raspoloženje je zadužen Štrajk Band Bijeljina, a za humanost, kao što smo i navikli, građanke i građani Brčkog. Ne sumnjamo da će i ovaj put pokazati veliko srce.

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img