Hit predstava Andrije Miloševića 1. decembra u Brčkom

Jedan od najpopularnijih glumaca regiona, Andrija Milošević, stiže u Brčko! Andrija će u brčanskom Domu kulture nastupiti 01. decembra sa svojom monodramom „Zlatni lančić od bižuterije“.

Hit predstava „Zlatni lančić od bižuterije“ rasprodala je već mnogo dvorana u regionu i nasmijala mnogobrojnu publiku, a konačno će i Brčaci uživati u priči o muško-ženskim odnosima na balkanski način. Andrijin izraziti talent, smisao za humor, te vrhunska gluma uvertira su u nezaboravnu veče, najavljuju organizatori ove predstave, Udruženje Stend-Ap BH.

- Reklama -

“To je priča o čovjeku koji dolazi u veliki grad u potrazi za srećom. Kako mu ništa ne polazi od ruke, on odluči da će se bogato oženiti i tu kreće surova priča o našoj svakodnevici i mladima koji zbog novca često pristaju na sve. Naravno, sve situacije u kojima se moj lik nalazi su jako smiješne i zabavne“, opisuje zaplet Andrija, te time šalje najbolju pozivnicu za predstavu.

Monodrama, sa elementima stend-ap komedije ima univerzalnu temu, priču o muško – ženskim odnosima u kojoj se svako može pronaći.

Ovo je prvi put da se „Zlatni lančić od bižuterije“ predstavlja brčanskoj publici, a karte za ovu hit komediju su već u pretprodaji – u Balkan pabu, po cijeni od 15 KM.

Predstava je urađena po tekstu Miodraga Mije Karadžića, a producent je Bata Karadžić.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime