spot_img
spot_img

Хит представа Андрије Милошевића 1. децембра у Брчком

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Један од најпопуларнијих глумаца региона, Андрија Милошевић, стиже у Брчко! Андрија ће у брчанском Дому културе наступити 01. децембра са својом монодрамом „Златни ланчић од бижутерије“.

Хит представа „Златни ланчић од бижутерије“ распродала је већ много дворана у региону и насмијала многобројну публику, а коначно ће и Брчаци уживати у причи о мушко-женским односима на балкански начин. Андријин изразити талент, смисао за хумор, те врхунска глума увертира су у незаборавну вече, најављују организатори ове представе, Удружење Стенд-Ап БХ.

“То је прича о човјеку који долази у велики град у потрази за срећом. Како му ништа не полази од руке, он одлучи да ће се богато оженити и ту креће сурова прича о нашој свакодневици и младима који због новца често пристају на све. Наравно, све ситуације у којима се мој лик налази су јако смијешне и забавне“, описује заплет Андрија, те тиме шаље најбољу позивницу за представу.

Монодрама, са елементима стенд-ап комедије има универзалну тему, причу о мушко – женским односима у којој се свако може пронаћи.

Ово је први пут да се „Златни ланчић од бижутерије“ представља брчанској публици, а карте за ову хит комедију су већ у претпродаји – у Балкан пабу, по цијени од 15 КМ.

Представа је урађена по тексту Миодрага Мије Караџића, а продуцент је Бата Караџић.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img