Helem Nejse dolazi u Brčko!

Nakon što su prije samo nekoliko dana objavili drugi studijski album “Pola čovjek pola jedan”, sarajevska grupa Helem nejse kreće na promotivnu koncertnu turneju u aprilu mjesecu, a stižu i u Brčko!

Naoružani dobrom energijom i osvježeni novim repertoarom, kreću u pohod na Mostar, Tuzlu, Bihać, Brčko i Zagreb. Ovim koncertima zvanično započinje turneja “Pola čovjek pola jedan”.

Helem nejse brčake će zabavljati 26. aprila u baru “La Bottega“, a kao warmup nastupaju Finti Cent i Cap One.

- Reklama -

Drugi studijski album “Pola čovjek, pola jedan” logičan je nastavak i napredak njihove raznolike karijere koja je jedinstvena pojava na ovim prostorima. Najveći hit “Kabadahija” sastavni je dio novog izdanja koje donosi mnogobrojne zanimljivosti uz veliku muzičku raznolikost. Četrnaest novih pjesama zaokruženi u jednu vrlo interesantnu cjelinu.

Publika će uživati uz nove potencijalne hitove kao što su “A ja sam za to”, “Zijo Kamatar”, “Mahala”, “Kafa na aparatima” na kojoj su ukrstili snage sa regionalno popularnim reperom Frenkijem, kao i u svim starim hitovima koje je njihova publika već navikla da sluša.

“Konačno smo dočekali trenutak kada možemo reći da će repertoar našeg koncerta biti presjek naše cijele karijere, a zapravo imamo samo dva albuma. Sada već možemo izaći i na bis. Jedva čekamo ponovni susret s Mostarom, Tuzlom i Bihaćem, kao i premijerne nastupe u Brčkom i Zagrebu. Biće ovo jedna potpuna cašpija i niko ne bi trebao ostati ravne duše. Vidimo se ljudi, ponesite steznike, zavežite znojnike .” izjavili su momci iz benda.

Karte po cijeni od 6 KM, uz uključenu konzumaciju, već su u prodaji.

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime