spot_img
spot_img

Хапшење у Брчком: Три жене ухапшене због џепарења

spot_img
spot_img

Полиција у Брчком је пронашла три женске особе које су осумњичене да су у протеклом периоду извршиле неколико џепних крађа. На мети су им, како је наведено из полиције, биле старије особе.

Полицији Брчко дистрикта је у посљедњих мјесец дана пријављено неколико случајева џепних крађа гдје су углавном мета напада били старији грађани.

“Након подузетих истражних радњи, наведени случајеви квалификовани су као кривична дјела крађа. Након подузимања планских истражних мјера и радњи под надзором Тужилаштва Брчко дистрикта, 5. октобра као извршиоци ових кривичних дјела идентификоване су три женске особе, које у Брчком имају пријављено пребивалиште од прве половине 2023. године”, казали су из брчанске полиције.

Како су даље навели, ријеч је о Х.Х. рођена 1973. године, затим Л.Х. рођена 2003. године док је трећа особа старија малољетница.

“Истог дана прикупљени су материјални докази да су исте особе у посљедњих мјесец дана на простору града Брчког извршиле четири кривична дјела крађа, док се за још четири кривична дјела врши прикупљање истих”, додају из полиције.

Протви наведених особа Тужилаштву Брчко дистрикта БиХ ће бити упућен извјештај о почињењу споменутих кривичних дјела.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img