spot_img
spot_img

Gradonačelnik podijelio novogodišnje paketiće mališanima obdaništa “Naša djeca”

spot_img
spot_img

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić obradovao je više od 400 mališana obdaništa “Naša djeca” novogodišnjim paketićima.

Djeca obdaništa u naselju Grčica pripremila su recitacije i pjesmice specijalno za ovu priliku, a osim gradonačelniku obradovala su se i posjeti Djeda Mraza.

“Meni je zadovoljstvo da smo i ove, kao i ranijih godina nastavili tradiciju posjećivanja obdaništa i darivanja djece novogodišnjim paketićima. Kao i sva djeca najviše se obraduju Dedu Mrazu i imali su želja koje on može ispuniti, ali postoje i one želje koje ova vlada i ovaj gradonačelnik moraju da ispune kada su u pitanju naši najmlađi sugrađani, a to je da im obezbijedimo dovoljno kapaciteta u obdaništima”, istakao je gradonačelnik Milić.

On je izrazio zadovoljstvo što će u narednoj godini najvjerovatnije biti završeno još jedno obdanište i krenuti u proceduru pripreme dokumentacije i izgradnje još dva obdaništa u našem gradu.

“Djeci moramo obezbijediti uslove za njihovo obrazovanje, vaspitanje i po završetku škole uslove za dalji život na prostoru ove lokalne zajednice”, istakao je Milić.

Gradonačelnik je sa saradnicima, šefom Odjeljenja za stručne i administrativne poslove Srđanom Blažićem i sekretarom Vlade Davorom Šolajom obišao i učesnike projekta “Napredujmo zajedno” u organizaciji Društva psihologa Brčko distrikta BiH i podijelio im novogodišnje paketiće kao i zahvalnice za učešće u projektu.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img