spot_img
spot_img

Градоначелник организовао пријем за новинаре

spot_img
spot_img
spot_img

Градоначелник Брчког Синиша Милић организовао је традиционални пријем за новинаре са подручја дистрикта и са њима разговарао о резултатима рада и сарадњи новинара и представника Владе у календарској години која је на измаку.

Милић је истакао да је задовољан сарадњом са медијима, али да има простора за унапређење те сарадње.

„Мислим да смо генерално испунили свој задатак. Циљ нам је да активности Владе буду публиковане и мислим да је то један немјерљив допринос медија на подручју Брчко дистрикта БиХ, који су увијек имали и тај интерес као и одговорност да све оно што се дешава на простору Брчко дистрикта БиХ заиста буде и пренесено јавности“, рекао је Милић.

Милић је напоменуо да је слобода медија нешто што је у темељу демократије и да она грађанима омогућава, поготово када улазимо у изборну годину, да се опредијеле за своје политичко мишљење и глас у октобру.

„С друге стране задатак медија је да на основима добрих информација слободу коју им пружамо плате својом одговорношћу спрам јавно изговорене ријечи. Мислим да смо направили још један баланс између та два интереса и да јавност у Брчком с правом може рећи да је добро информисана о свим активностима на подручју ове локалне заједнице“, рекао је Милић.

Градоначелник Милић је овом приликом свим медијским радницима честитао предстојеће празнике. „Вама и вашим породицама желим добро здравље и професионални успјех, у шта нимало не сумњам. Овакав одзив схватам и као подршку те вам се захваљујем на томе, а и у наредној години ћу се трудити да, као и до сада, одговорим свим захтјевима и позивима новинара јер је то у интересу ове локалне заједнице, а не само медија и нас који смо у власти“, поручио је Милић у празничној здравици.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img