Gradonačelnik organizovao prijem za novinare

- Reklama -

Gradonačelnik Brčkog Siniša Milić organizovao je tradicionalni prijem za novinare sa područja distrikta i sa njima razgovarao o rezultatima rada i saradnji novinara i predstavnika Vlade u kalendarskoj godini koja je na izmaku.

Milić je istakao da je zadovoljan saradnjom sa medijima, ali da ima prostora za unapređenje te saradnje.

- Reklama -

„Mislim da smo generalno ispunili svoj zadatak. Cilj nam je da aktivnosti Vlade budu publikovane i mislim da je to jedan nemjerljiv doprinos medija na području Brčko distrikta BiH, koji su uvijek imali i taj interes kao i odgovornost da sve ono što se dešava na prostoru Brčko distrikta BiH zaista bude i preneseno javnosti“, rekao je Milić.

Milić je napomenuo da je sloboda medija nešto što je u temelju demokratije i da ona građanima omogućava, pogotovo kada ulazimo u izbornu godinu, da se opredijele za svoje političko mišljenje i glas u oktobru.

„S druge strane zadatak medija je da na osnovima dobrih informacija slobodu koju im pružamo plate svojom odgovornošću spram javno izgovorene riječi. Mislim da smo napravili još jedan balans između ta dva interesa i da javnost u Brčkom s pravom može reći da je dobro informisana o svim aktivnostima na području ove lokalne zajednice“, rekao je Milić.

Gradonačelnik Milić je ovom prilikom svim medijskim radnicima čestitao predstojeće praznike. „Vama i vašim porodicama želim dobro zdravlje i profesionalni uspjeh, u šta nimalo ne sumnjam. Ovakav odziv shvatam i kao podršku te vam se zahvaljujem na tome, a i u narednoj godini ću se truditi da, kao i do sada, odgovorim svim zahtjevima i pozivima novinara jer je to u interesu ove lokalne zajednice, a ne samo medija i nas koji smo u vlasti“, poručio je Milić u prazničnoj zdravici.

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime