spot_img
spot_img

Градоначелник Кадрић отворио Интернационалне театарске сусрете у Брчком

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Градоначелник Брчко дистрикта Босне и Херцеговине Есед Кадрић синоћ је отворио Интернационалне театарске сусрете у Брчком пожељевши добродошлицу присутнима у испуњеној сали Дома културе.

У свом обраћању Кадрић је казао да се за овогодишње одржавање брчанских театарских сусрета омогућила понуда која је присутна у многим театрима у региону те је задатак селекције представа повјерен угледном професору и глумцу Влади Керошевићу.

„Брчко је поносно на своје театарске сусрете и ми чувамо ову традицију сваке године. Поносни смо што се Брчко промовише као заједница културе, с обзиром на чињеницу да се много говори о нашем граду у културним круговима,“ нагласио је Кадрић.

Такође, у оквиру пратећег програма Интернационалних театарских сусрета, отворена је позоришно-документарна изложба у Градској галерији под називом „Театарски дух драмологије на прелазу вијекова“ чији су аутори Срђан Вукадиновић и Јаков Амиџић.

Театарски сусрети, који трају од 20. 10. до 28. 10. 2022. године, настављају се вечерас представом „Покојник“ у изведби Црногорског народног позоришта Подгорица и Центра за културу Тиват.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img