Град великог срца: На брчанском Хуманитарном базару прикупљено преко 33 хиљаде КМ! - nula49.com
spot_img
spot_img

Град великог срца: На брчанском Хуманитарном базару прикупљено преко 33 хиљаде КМ!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

На брчанском Тргу младих јуче је одржан “Хуманитарни базар” с циљем прикупљања новчаних средстава за лијечење Емира Хамзића и Душана Мирковића, а у организацији неформалног хуманитарног удружења жена.

За посјетиоце базара у понуди је био велики избор колача, играчака, торти, умјентичких слика, путовања, ноћења, вечера, фризерских услуга, накитa, стоматолошких услуга и много тога још.

Посебну пажњу посјетилаца привукла је томбола у вриједности преко 14 хиљада КМ, а за коју су донације упутили бројне Брчанке и Брчаци.

Подсјетимо, Емир и Душан су два младића који дијеле исту судбину. Оба су скоком, један у Саву, други у базен остали непокретни и за њихова лијечења породица је исцрпила сва своја средства.

Данас је од организатора стигла и невјероватна вијест о прикупљеним средствима – за Емира и Душана сакупили смо невјероватних 33.593 КМ!

Фотографије које видите дјело су Aleksic Photography, а били су дио донације овој хуманитарној акцији. Све фотографије можете погледати на овој Фејсбук страници.

Организаторима све честитке, Брчко је још једном показало да је град великог срца.

Браво!

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img