Gornji Rahić: Tuča i pucnjava, četvoro povrijeđenih

Jedna osoba je teže, a tri su lakše povređene u tuči koja se noćas dogodila u Gornjem Rahiću kod Brčkog, prilikom koje je upotrebljeno i vatreno oružje.

Kako je saopšteno iz Policije Brčko distrikta, oko 2:50 policiji se obratio građanin sa područja Brčkog i prijavio da je u ugostiteljskom objektu u Gornjem Rahiću došlo do fizičkog napada na njegovog brata, kao i da je jedna osoba iz naselja Prutače pucala iz vatrenog oružja. Na mesto događaja odmah je izašla policija i obavila uviđaj.

- Reklama -

Prilikom tučnjave oštećena su dva motorna vozila koja su bila parkirana ispred objekta, naveli su iz policije.

Osobe koje su učestvovale u tuči do dolaska policije su se uputila u Zdravstveni centar Brčko radi ukazivanja lekarske pomoći.

– Utvrđeno je da su u tuči učestvovale osobe sa područja Brčkog D. K. (31), N. S. (32) i N. A. (35), koji su prošli s lakšim povredama, dok je S. K. (35) zadobio teške telesne povrede. Pomenute osobe su pozvana u Policiju Brčko distrikta BiH na kriminalističku obradu. S obzirom na to da postoje osnovi sumnje da je počinjeno krivično delo učestvovanje u tuči, pripadnici policije preduzimaju mere i radnje na rasvetljavanju celokupnog događaja – saopštili su su iz brčanske policije.

 

 

 

(blic.rs)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime