spot_img
spot_img

Гласајмо за филм брчанских гимназијалаца!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Крајем маја ове године ученици брчанске Гимназије “Васо Пелагић” снимили су краткометражни филм под називом “Ти бираш свој пут”. Сада је вријеме да им једним лајком помогнемо да освоје заслужену награду!

“ВИВА школа филма” први пут је била у нашем граду, те у ЈУ Гимназија “Васо Пелагић” одржала тродневне филмске радионие за младе под називом “Од идеје до реализације”, након којих су наши гимназијалци научили како самостално креирати сопствени филм.

Након што су успјешно прошли обуку, брчански гимназијалци снимили су свој први краткометражни филм “Ти бираш свој пут”.

Филм прати причу једне младе глумице и говори о проблемима који окружују младе људе, те о томе колико је важно вјеровати у своје снове, увијек их изнова градити и никада не одустајати.

Сада је наш ред да помогнемо нашим младим суграђанима да остваре своје снове – лајкујте фејсбук страницу Вива Фесливала (ОВДЈЕ), а онда пратите упутства како бисте гласали за филм “Ти бираш свој пут”. Потребно је да изаберете жељени филм, одете на дно странице и кликнете на зелени квадратић.

Једним лајком можете помоћи брчанским гимназијалцима да у суботу, 15. септембра, у конкуренцији екипа из 18 градова БиХ баш они однесу побједу.

“Вива школа филма” је, иначе, филмска, теоријска и практична радионица под називом “Од идеје до реализације” за младе од 13 до 21 године, на којој млади из цијеле БиХ кроз предавања, вјежбе, снимања и монтажу стварају кратки филм о себи, својој околини, заштити околиша, догађајима и проблемима који настају у тој интеракцији.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img