Glamočić za novo Jedinstvo

Rukometaši Jedinstva iz Brčkog, nakon nešto dužeg odsustva sportskih obaveza, juče su započeli sa pripremama za nadolazeću sezonu, piše Sportal.ba.

Brčanska ekipa koja je prethodnu sezonu igrala u najjačem rangu rukometa u Republici Srpskoj, tokom turbulentnog perioda, doživjela je i određene kadrovske promjene, od kojih je najznačajnija imenovanje novog šefa struke, bivšeg golmana ekipe i dugogodišnjeg člana kluba, Uglješe Glamočića.

Glamočić je sinoć, na Gradskom stadionu u Brčkom, izvršio prozivku ekipe koja ove sezone gaji visoke ambicije. Pored promjena u stručnom štabu, igrački kadar je osvježen sa nekoliko povratnika kao što su Ristanić, Zmajevac, Muradbegović, Lukić. Takođe, važan posao obezbijeđen je i ostankom igrača koji su predstavljali okosnicu tima iz prethodnog perioda. Ukupno njih 25 stavilo se na raspolaganju novom strategu.

“Nama je cilj da ove sezone budemo među tri najbolje ekipe a ako se ukaže prilika, da pokušamo napasti i titulu, odnosno plasman u Premijer ligu”, kazao je Glamočić.

Ekipa će tokom narednih 15 dana trenirati dva puta dnevno. Treninzi će se kombinovano odvijati u dvorani i na otvorenim uslovima. Već u drugoj sedmici na red dolazi i teretana te dodatan rad na fizičkoj spremi i motoričkim sposobnostima.

Prateći upute i u skladu sa epidemiološkom situacijom, prvi pripremni meč trebao bi da se bude na rasporedu 19. avgusta protiv tuzlanske Slobode.

Ekipa Jedinstva, protekli šampionat okončala je na 8. poziciji sa 15 osvojenih bodova iz 12 odigranih susreta.

 

 

 

 

 

(sportal.ba)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime