Gdje će Brčaci dočekati novu 2019. godinu?

Na Trgu mira brčake će zabavljati “Piloti”, ali očekuje se da će i većina ugostiteljskih objekata u gradu biti puna, dok će oni najsrećniji novu godinu dočekati u Beču, Veneciji, Budimpešti…

Većina brčanskih lokala obezbijedila je organizovan doček Nove godine uz raznovrsnu ponudu. Brojni kafići, klubovi i restorani nude konzumaciju po cijenama od 20 do 100 KM.

Očekuje se i da će veliki broj građana biti na Trgu mladih, uz bend “Piloti”, ali kako smo saznali u razgovoru sa građanima, mnogi će bez pretjerane euforije 2019. dočekati u svojim domovima.

- Reklama -

U turističkim agencijama kažu da je primjetan trend smanjenja broja novogodišnjih putovanja, ali da ipak ima i onih koji će Novu godinu proslaviti van Bosne i Hercegovine – u Veneciji, Beču, Budimpešti, Bukureštu, Pragu…

Cijene paket aranžmana za doček na ovim i drugim mjestima kretale su se od 150 do 400 KM i više, ukoliko je prevoz avionski, pa su se za ovu opciju ipak odlučivali oni sa malo “dubljim” džepom.

Gdje god da vas zatekne ponoć, redakcija portala nula49.com želi vam srećnu i uspješnu novu 2019. godinu. Da vam bude barem malo bolja od ove koju ispraćamo.
(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime