spot_img
spot_img

Гафро комерц и Беба више у акцији подршке вишечланим породицама

spot_img
spot_img
spot_img

У склопу активности којима се обљежава шест година рада и постојања удружења “Беба више” спроведена је акција даривања вишечланих породица са подручја Дистрикта.

Три веш машине, за три породице, донирала је и на адресе испоручила фирма “Гафро комерц” из Брчког.

Татјана Свитлица из села Пукиш код Брчког мајка је шесторо дјеце и каже да им оваква помоћ заиста много значи.

– Супруг и ја живимо од дневнице, од тога подижемо наше шесторо дјеце. Желим да се захвалим донаторима на машини, јер је стара већ била дотрајала и управо смо планирали да купимо нову.

Машина за прање веша уручена је и породици Хакије Рибића у мјесту Горњи Рахић. Он и његова супруга тренутно су на евиденцији Завода за запошљавање а сами подижу троје дјеце.

– Супруга и ја смо незапослени. Времена су таква каква јесу. Захваљујем се Гафро комерцу на донацији која ће нам свакако добро доћи.

Трећа машина уручена је подорици Мркоњић из села Дубраве код Брчког. Њихове, једине тројке које су рођене у Дистрикту, у протеклој години, донијеле су им много радости, али И веша којег у великом домаћинству треба прати свакодневно, каже Данијела Мркоњић, која је захвалила Гафро комерцу на вриједној донацији.

Из фирме Гафро комерц кажу да су оваквом гестом жељели исказати своју друштвену одговорност те подржати наталитет у Дистрикту Брчко.

– Из базе података Удружења Беба више одабрали смо три породице којима смо жељели уљепшати празнике али и помоћи у одгајању дјеце. Наша жеља је била да то буду породице из сва три конститутивна народа који живе на овом подручју јер ни ми, као ни активисти Беба више, не желимо да правимо никакве подјеле. Заиста смо срећни, када видимо да смо своју донацију усмјерили у праве руке, истакао је Синиша Гавранић, директор Гафро комерца.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img