spot_img
spot_img

Фудбалер Бојан Летић посјетио предсједника Скупштине Синишу Милића

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Предсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша Милић, уприличио је пријем једном од најбољих фудбалера са територије дистрикта и тренутном члану шпанског Мирандеса након окончања изузетно захтјевне и дуге сезоне у шпанској ЛаЛиги2. Бојан је заједно са саиграчима, током дебитантског наступа на Пиринејима, остварио одличан резултат у дресу клуба са Муниципала Андуве.

У просторијама Скупштине Брчко дистрикта, предсједник Милић још једном је исказао емпатију према спортској заједници угостивши некадашњег фудбалера Жилине, Карвине, Сарајева те Радничког из Ниша. Том приликом, изданку школе брчанског Јединства, Милић је честитао на досадашњим остварењима у каријери али и пожелио срећу пред будуће изазове.

„Бојан може послужити као примјер многим младим фудбалерима да се упорним радом могу остварити значајни резултати. Играње у шпанској ЛаЛиги 2, с обзиром на квалитет шампионата, огроман је подухват. Желим му много среће у наставку каријере. Сигуран сам да ће и даље, на адекватан начин, представљати Брчко дистрикт широм фудбалске Европе“, рекао је Милић.

Предсједник Скупштине је додао да ће се борити за што бољу подршку спортистима како би Брчко, и у временима које долазе имало што више репрезената на најзначајнијим спортским сценама у свијету.

Процес адаптације на ново говорно подручје тече према планираном. Летић је у дресу екипе која је узбудљиви шампионат ЛаЛиге 2 окончала на 10 мјесту са 13 бодова мање у односу на тимове који су изборили бараж за елитну Примеру, забиљежио 15 наступа.

„Задовољан сам оствареним, али мислим да најбоље тек долази с обзиром да се још привикавам на језик и шпанску културу. Хвала предсједнику Милићу на пријему и подршци спортистима, као и свим мојим суграђанима који ме подржавају. Надам се да ће се ситуацију по питању фудбала у Брчко дистрикту, додатно стабилизовати“, додао је Летић.

Босанскохерцеговачки интернационалац, овом приликом је поклонио дрес предсједнику Скупштине Брчко дистрикта.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img