spot_img
spot_img

Фрањо Ивановић из Брчког ново лице на Fashion TV-у

spot_img
spot_img

На позив познатог модног фотографа Дејана Милићевића недавно је остварена пословна сарадња са новим лицем у свијету моделинга, двадесетједногодишњим Фрањом Ивановићем из Брчког.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FashionTV (@fashiontv)

Фото session снимљен је недавно на више локација у Београду, а јуче је промотивни видео угладао свјетло дана на Fashion TV-у.

Фрањи Ивановић студент је треће године односа са јавношћу Свеучилишта у Мостару, а моделингом се бави од деветнаесте године.

Како је дошло до сарадње са Дејаном Милићевићем?

До сарадње је дошло сасвим случајно, путем друштвених мрежа, након чега смо обавили неколико пословних састанака и брзо договорили даљу сарадњу.

Какви су Ваши утисци о овој сарадњи?

Дејан је изврстан професионалац у свом послу. Велико је задовољство што имам част сарађивати са неким ко је толико година на сцени. За мене је ово било значајно искуство обзиром да сам имао прилику радити са цијелим тимом стручних људи, од дизајнера, стилиста, шминкера, сниматеља и осталих.

Какав је осјећај бити ново лице на Fashion TV-у и како видите своју каријеру?

Ово су моји први велики кораци у будућој професионалној каријери. Све што се догађа у свијету моде, догађа се на Fashion TV-у, а мени је припала та част да баш мој видео буде објављен што пружа могућност да ме виде и препознају највећи стручњаци. Осјећај је одличан и посебно ми је драго што добијам јако пуно позитивних коментара. Овом приликом захваљујем се Дејану на указаном повјерењу као и цијелом тиму. Надам се успјешној даљој сарадњи.

 

Инстаграм налог: https://www.instagram.com/frnjivanovic/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img