spot_img
spot_img

FK Ilićka Brčko od danas jača i sa jasnim ambicijama – PLASMAN U PRVU LIGU REPUBLIKE SRPSKE

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

FK Ilićka potpisala je danas sponzorski ugovor sa liderom u svijetu igara na sreću – Kompanijom Betole.

Prema riječima predsjednika UO, g. Dalibora Šarenca, ovo je prvi sponzorski ugovor koji je FK Ilićka potpisala od svog osnivanja, te se zahvalio sponzoru i zaželio uspješnu saradnju.
Takođe, Šarenac je istakao da je cilj kluba u narednom periodu plasmanu u Prvu ligu Republike Srpske.
Predstavnik sponzora Miodrag Todorović je istakao da je podrška ambicioznim sportskim kolektivima strateško opredjeljenje kompanije Betole.
“Pravo je zadovoljstvo imatu tu čast i mogućnost da se podrži sport u svom gradu. FK Ilićka je od svog osnivanja imala jasan cilj i viziju, a to je da se konstantno razvija i unapređuje organizaciono, kadrovski i infrastrukturalno.
Kao rezultat dugogodišnjeg rada i truda svih u klubu, danas je ovo odlično organizovani sportski kolektiv koji može da se pohvali brojnim uspjesima, a Betole je tu da pomogne da se istraje na putu daljeg razvoja i plasmana u viši rang takmičenja”.

Nakon potpisivanja Ugovora, prvotimci FK Ilićka su odigrali i utakmicu 13 kola Istok lige protiv FK Hercegovca. Utakmica je završena pobjedom domaćina rezultatom 2:0, a uprkos lošem vremenu, svi gledaoci su nagrađeni dobrim fudbalom i vrijednim poklonima koje je Betole pripremio za ovu priliku.

.

 

(sponzorisana objava)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img