spot_img
spot_img

Есед Кадрић примио кадете рукометне репрезентације БиХ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Есед Кадрић, предсједник Скупштине Брчко дистрикта примио је данас рукометну кадетску репрезентацију БиХ.

Он је изразио задовољство овим сусретом и рекао да је веома радо прихватио да Скупштина Брчко дистрикта буде покровитељ тродневног боравка кадетских репрезентација БиХ и Словеније које ће током викенда играти двије утакмице.

– Ми у Брчком имамо веома квалитетан рукометни клуб и цијеним да ће ови сусрети и утакмице, као и турнир који ћемо имати у децембру значајно допринијети даљем развоју рукометног спорта у Дистрикту – рекао је предсједник Кадрић.

Он је поручио да је Брчко отворено према државној и свим селекцијама које желе да дођу на припреме или такмичења и изразио увјерење да ће Брчко као домаћин створити и боље услове за окупљања спортиста.

Небојша Голић, селектор репрезентације захвалио се домаћинима и РК “Локомотива“ који је технички организатор сусрета кадетских репрезентација. Он је рекао да су у кадетској репрезентацији рукометаши из готово свих рукометних клубова и да су рад, дисциплина и што већи број сусрета и утакмица најважнији за развој и успјех спортиста.

Един Клис, капитен репрезентације који долази из РК „Криваја“ Завидовићи изјавио је како се нада да ће на утакмицама које ће играти показати зашто су баш они изабрани у ову репрезентацију.

У знак захвалности за гостопримство репрезентативци су предсједнику Кадрићу уручили захвалницу

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img