spot_img
spot_img

Епилог “корона журке” Уједињене Српске: Полиција и Инспекторат предузели мјере и радње због кршења Наредби Штаба за заштиту и спашавање

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Дана 10. 11. 2020. године у вечерњим сатима Полиција Брчко дистрикта БиХ и Канцеларија градоначелника – Инспекторат Брчко дистрикта БиХ су у мјесту Сандићи извршили контролу поштивања Наредби Штаба за заштиту и спашавање Брчко дистрикта БиХ, које се односе на организовање јавних окупљања током предизборне кампање.

Наводи се ово у заједничком саопштењу Полиције и Инспектората Брчко дистрикта, упућеном данас.

На лицу мјеста је утврђено да је јавно окупљање организовано од стране једног политичког субјекта из Брчког у шатору, којом приликом се нису поштовале епидемиолошке мјере Штаба за заштиту и спашавање, додаје се у саопштењу.

У складу са констатованим стањем, према организатору и учесницима јавног окупљања ће бити предузете законом прописане мјере, закључује се у саопштењу, без прецизирања о каквим мјерама се ради.

Подсјетимо, nula49.com јуче је писао о видео запису са скупа Уједињене Српске одржаном у Сандићима, а на коме је јасно видљиво грубо кршење мјера заштите прописаних од стране Штаба за заштиту и спашавање.

Корона журка у Брчком: Под шатором, испред страначких плаката

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img