Epilog “korona žurke” Ujedinjene Srpske: Policija i Inspektorat preduzeli mjere i radnje zbog kršenja Naredbi Štaba za zaštitu i spašavanje

Dana 10. 11. 2020. godine u večernjim satima Policija Brčko distrikta BiH i Kancelarija gradonačelnika – Inspektorat Brčko distrikta BiH su u mjestu Sandići izvršili kontrolu poštivanja Naredbi Štaba za zaštitu i spašavanje Brčko distrikta BiH, koje se odnose na organizovanje javnih okupljanja tokom predizborne kampanje.

Navodi se ovo u zajedničkom saopštenju Policije i Inspektorata Brčko distrikta, upućenom danas.

- Reklama -

Na licu mjesta je utvrđeno da je javno okupljanje organizovano od strane jednog političkog subjekta iz Brčkog u šatoru, kojom prilikom se nisu poštovale epidemiološke mjere Štaba za zaštitu i spašavanje, dodaje se u saopštenju.

U skladu sa konstatovanim stanjem, prema organizatoru i učesnicima javnog okupljanja će biti preduzete zakonom propisane mjere, zaključuje se u saopštenju, bez preciziranja o kakvim mjerama se radi.

Podsjetimo, nula49.com juče je pisao o video zapisu sa skupa Ujedinjene Srpske održanom u Sandićima, a na kome je jasno vidljivo grubo kršenje mjera zaštite propisanih od strane Štaba za zaštitu i spašavanje.

Korona žurka u Brčkom: Pod šatorom, ispred stranačkih plakata

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime