spot_img
spot_img

Економска школа обиљежила Дан учитеља

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Поводом Дана учитеља који се обиљежава 5. октобра под слоганом: „У здравом тијелу здрав дух“ ЈУ Економска школа Брчко организовала је данас спортски дан.

Одјељење за образовање овим поводом припрема и свечану академију која ће бити одржава вечерас.

На школским спортским теренима скупило се преко седамсто ученика и наставника. Директорица је честитала Дан учитеља, подсјетила на значај, тежину и племенитост учитељског позива, колегама пожељела успјех у раду и добро здравље, а ученицима да имају добре учитеље који ће знати да их припреме за живот и сва животна искушења.

У осам сати организована и лијепа поворка упутила се према градском излетишту Фицибајер. У организацији су помогли волонтери Црвеног крста и школски полицајци.

Шетња је трајала један сат. На излетишту су наставници и ученици угоститељске струке ученике дочекали са топлим чајем. Послије доручка почеле су спортске активности: фудбал, одбојка, одбојка на пијеску, кошарка, шах, тенис, вјежбе на справама, коло и остале рекреативне активности…

Сунчано вријеме допринијело је да све буде љепше и некако свечано.

Из Економске школе захвалили су свима који су допринијели да један школски дан буде другачији, да се успјешно реализују шетња и спортске активности, да се промовише здрав начин живота, да се ужива у природи и дружењу.

Здрабви били!

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img