spot_img
spot_img

Е-трговина и будућност пословања: Привредна комора организује низ тренинга

spot_img
spot_img

Предузећа са подручја Брчко дистрикта БиХ у јако малом обиму учествују у кориштењу фондова међународних организација.

Како би се побољшала знања и вјештине микро, малих и средњих предузећа са подручја Брчко дистрикта БиХ за учешће у јавним позивима међународних организација и на тај начин добила финансијска подршка у јачању њихових бизниса, циљ је организовати серију тренинга за привредне субјекте.

У склопу пројекта “HelpDesk for Business Entities”, финансираног од стране Европске уније и Владе СР Њемачке у оквиру пројекта EU4Business Recovery, Привредна комора Брчко дистрикта БиХ ће организовати серију тренинга из области кориштења дигиталних алата у савременом пословању.

Тренинзи су првенствено намијењени предузећима и самосталим предузетницима, али учешће могу узети и сва остала заинтересована лица.

Предсједница Привредне коморе Брчко дистрикта БиХ, Санела Хаџајлић, истиче да ове активности имају за циљ повећање конкурентности микро, малих и средњих предузећа са подручја Брчко дистрикта БиХ, те вјерује да ће тренинг бити одлично посјећен сходно актуелности саме теме.

Предавачи су млади стручњаци из ове области, Нермин Зејниловић и Александар Пантелић.

Тренинзи ће се одржати у онлине формату у 6 термина и то:

1. 14.04. Е-трговина,
2. 21.04. Е-маркетинг,
3. 28.04. Веб апликације у савременом пословању,
4. 05.05. Друштвене мреже у савременом пословању,
5. 19.05. Модерне технологије у свакодневној пословној комуникацији и
6. 26.05. Онлајн колаборациони алати.

Учешће у тренинзима је бесплатно за све заинтересоване, а пријаве се могу доставити на мејл: pkomora.ba@gmail.com или путем телефона: 049/216-116.

Пројекат EU4Business Recovery подржава микро, мала и средња предузећа у Босни и Херцеговини да наставе са пословањем и очувањем радних мјеста, а посебно ће подржати предузетнице, младе и друге рањиве групе у оснивању властитих бизниса и у превазилажењу негативних посљедица пандемије ковида-19 стварањем отпорнијег пословног окружења.

Укупна вриједност пројекта износи 13,7 милиона еура, а заједнички га финансирају Европска унија (13 милиона еура) и Влада Савезне Републике Њемачке (0,7 милион еура). EU4Business Recovery заједно проводе ГИЗ, ИЛО и УНДП, од 2021. године до 2023. године.

За више информација, посјетите eu4business.ba.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img