spot_img
spot_img

Донирајте колико можете и добијате бесплатно фризирање

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У наставку хуманитарних активности, ученици Пољопривредне и медицинске школе у Брчком – смјер фризери, од следеће седмице започињу акцију помоћи Удружењу “Беба више”, односно једном брачном пару за одлазак на вантјелесну оплодњу.

Ријеч је о бесплатним фризерским услугама које ће ученици завршне године фризерског смјера пружати грађанима сваког четвртка, почев од првог у новембру ове, па до последњег у мају, 2018. године.

Брчаци који посјете фризерски салон у “Еш” насељу и добију бесплатну фризерску услугу, у овој акцији учествују давањем новчаних прилога у складу са својим жељама и могућностима.

Љубица Митић, професорица практичне наставе у средњој Пољопривредној и медицинској школи, каже за Радио Брчко да су се, за помоћ Удружењу “Беба више”, одлучили јер сматрају да максимално треба подржати рађање нових живота.

“Јаслицама, вртићима, школама, читавом Брчко дистрикту и свима нама, управо, треба беба више”, истакла је Митићева.

Према њеним ријечима, грађанима ће бити пружене фризерске услуге као у другим салонима у граду попут шишања, фенирања, бланширања, извлачење праменова, затим “омбре” фризирања, бријања за мушкарце и друго. Милијана Симић, координатор Удружења “Беба више” поздравља акцију брчанских средњошколаца и каже да се, на такав начин, не помаже само једном брачном пару него широј друштвеној заједници.

“Што је већи број дјеце, то је више обавеза, честите комуникације, љубави и посла. То све заједно чини здраву средину за живот”, каже Милијана Симић истичући да, за остварење родитељства, нису довољне само двије вантјелесне оплодње које годишње омогућује и плаћа Вада Брчко дистрикта.

Млади фризери су одушевљени чињеницом што, својим радом и талентом, могу помоћи другима у покушају да постану родитељи. Сматрају да се што већи број грађана Дистрикта треба одазвати акцији. Зато их позивају да дођу на фризирање сваког четвртка од 9 до 18 часова.

 

 

 

 

(radiobrcko.ba/brcko.tv)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img