spot_img
spot_img

Dodik pohvalio rad Aktiva žena SNSD-a u Brčkom

spot_img
spot_img

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je sinoć u Brčkom, gdje je prisustvovao proslavi Dana žena u organizaciji Aktiva žena Opštinskog odbora SNSD-a, da su žene u stranci svjesnije potrebe da se jedinstveno djeluje u jakoj političkoj organizaciji.

Dodik je pohvalio rad odobra u Brčkom i naglasio da je brčanski Aktiv žena SNSD-a jedan od najaktivnijih u stranci, da su žene nosioci aktivizma – imaju ujedinjujuću energiju, koja daje snagu i pokreće.

“Bez snažnog SNSD-a nećemo se izboriti protiv onih koji misle isto kao i američki ambasador (Majkl Marfi) da je pristojno prijetiti oružjem, a ne pozivati na mir kao što to čine u SNSD-u”, rekao je Dodik Srni.

Predsjednik Aktiva žena SNSD- Brčko Slobodanka Ćurčić rekla je da Aktiv u svom radu ima veliku podršku predsjednika stranke Milorada Dodika, kome su veoma zahvalne.

Ćurčićeva, koja je i potpredsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Brčko, istakla je da se broj članica u Aktivu žena SNSD-a u Brčkom konstanto povećava, te da ih trenutno ima više od 1.800.

 

 

 

 

(srna)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img