spot_img
spot_img

Дјеца са Косова и Метохије у јуну долазе у Брчко

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Сви они који желе да угосте дјецу са Косова и Метохије која ће у јуну боравити у Брчком могу се пријавити у просторијама Српског просвјетног и културног друшва “Просвјета” Брчко, од данас па до краја марта ове године.

Драган Томић, предсједник Српског просвјетног и културног друштва “Просвјета”, каже да се ради о педесеторо дјеце узраста од 10 до 15 година из социјално угрожених породица са Косова и Метохије.

“Све оне породице које намјеравају угостити ове малишане, који и ове године у Брчко долазе са подручја општине Обилић, требају доћи у просторије “Просвјете” сваког радног дана од 8 до 16 часова како би се евидентирали, а све додатне информације могу добити на телефон број 049 214 875”, каже Томић.

Према његовим ријечима било је доста интересовања родитеља, посебно оних који су прије двије године угостили малишане са Косова и Метохије.

Малишани са Косова и Метохије требали би стићи на седмодневни боравак у Републику Српску 19. јуна ове године. Долазак дјеце са Косова и Метохије је пројекат који већ девету годину за редом реализује Одбор за помоћ Косову и Метохију из Бања Луке. Ради се о око 600 малишана у пратњи њихових родитеља и наставника.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img