spot_img
spot_img

Дијабетолошка ординација на точковима у четвртак и у Брчком

spot_img
spot_img
spot_img

Истраживања показују да свака друга особа има симптоме дијабетеса којих није свјесна. Стога је указати на значај превенције, рано откривање болести, као и на оптимално регулисање вриједности глукозе у крви најбољи начин борбе против дијабетеса.

У периоду од 25. марта до 8. априла, Pharma Maac д.о.о. ће у сарадњи са аустријским брендом Wellion, уприличити јединствени, здравствени пројекат који ће имати за циљ ширење свијести о дијабетесу, те његову превенцију.

Ради се о “Првој дијабетолошкој ординацији на точковима”, пројекту који ће током 15 дана обухватити 20 градова у Федерацији БиХ и Републици Српској (Сарајево, Мостар, Љубушки, Требиње, Ливно, Бугојно, Травник, Бихаћ, Цазин, Приједор, Бања Лука, Добој, Тешањ, Тузла, Брчко, Бијељина, Зворник, Горажде, Фоча, Зеница) те на 23 јавне локације свим заинтересованим грађанима, пружити могућност бесплатног мјерења шећера у крви, стручно савјетовање на тему дијабетеса, обуку о правилном начину мјерења шећера у крви, контролу и замјену глукометара…

Wellion Прва дијабетолошка ординација на точковима у Брчко долази 05.04. (09-15х, ТЦ Меркатор) када ће понудити услуге бесплатног мјерења шећера и стручног савјетовања на тему дијабетеса.

Wellion је премиум бренд, европске квалитете који у свом портфолију нуди све за потребе дијабетичара, од тракица, апарата за мјерење шећера са доживотном гаранцијом, ланцета, инзулинских пен игала, додатака прехрани, течних шећера за стање хипогликемије, козметичких препарата, до специјалних торби за ношење инзулина.

Више о локацијама и терминима на Фејсбук страници: WellionClub.Adria

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img