Детаљи пуцњаве у Брчком: Мушкарац пуцао жени у главу, љекари јој се боре за живот - nula49.com
spot_img
spot_img

Детаљи пуцњаве у Брчком: Мушкарац пуцао жени у главу, љекари јој се боре за живот

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Љекари Клиничког центра у Тузли боре се за живот Ш. Р. која је прексиноћ у пуцњави у насељу Прутаче, Горњи Рахић, задобила повреде главе опасне по живот.

Полиција је због тога ухапсила Х. О. за којег се сумња да ју је покушао убити.

Напао своју партнерку

Х. О. и рањена Ш. Р. су били у вези.

Још се утврђују мотиви због којих је мушкарац напао своју партнерку.

Подсјећамо, Полицији Дистрикта Брчко БиХ прексиноћ је у 2.15 из Службе хитне медицинске помоћи пријављено да је непозната жена у мјесту Горњи Рахић рањена из ватреног оружја, те да су упутили санитетско возило.

– Одмах након пријаве полицијски службеници су изашли на лице мјеста и подузели све мјере и радње из своје надлежности, те утврдили да је ријеч о Ш. Р. (30), рођена у Савезној Републици Њемачкој, настањена у насељу Прутаче, Горњи Рахић – саопштено је из Полиције Дистрикта Брчко БиХ.

Повријеђена жена је након прегледа у ЈЗУ Брчко због тежине повреда упућена у УКЦ Тузла и животно је угрожена.

Изузети трагови битни за кривични поступак

На лицу мјеста извршен је увиђај, а по наредби Основног суда Дистрикта Брчко БиХ, извршени су претреси два стамбена објекта, те је прегледано шире лице мјеста, којом приликом су пронађени и изузети трагови битни за кривични поступак, пише Аваз.

– Током провођења истражних радњи утврђен је основ сумње да је ово кривично дјело извршио Х. О. (34), рођен у Бијељини, настањен у насељу Прутаче. Он је ухапшен због основа сумње да је починио кривично дјело убиство из члана 163., а у вези с чланом 28. Кривичног закона Дистрикта Брчко БиХ – навели су из полиције.

 

 

 

(srpskainfo.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img