spot_img
spot_img

Davor ćuti na Trgu, poruke iste

Published:

spot_img

Na Trgu Krajine u Banjaluci, 190. dan traži se pravda za Davida. Poruke uvijek iste, mir i dostojanstvo za istinu i pravdu.

190 dana – Davor Dragičević, članovi grupe Pravda za Davida i građani Banjaluke zajedno se bore da se sazna istina o ubistvu dvadesetjednogodišnjeg Davida. I ovaj put, Davor je glasno ćutao. Umjesto njega, govorili su članovi grupe Pravda za Davida.

Građanima su poručili da se 5.oktobra ne plaše nikog i da dođu podržati Davorovu borbu.

„Na skup bi vas molio da dođete mirno i dostojanstveno kao i uvijek, bez ikakvih incidenata i pomjeranja sa Davidovog trga. Niko vas ne može nagovoriti da se pomjerite ni jedan jedini milimetar odavde. Provokacija možda bude pošto je njima u interesu da mi napravimo problem a mi ga nećemo napraviti nismo ga napravili za ovih 190 dana pa nećemo ni za četiri dana“, poručuju iz grupa Pravda za Davida.

I večeras su pročitana pisma podrške koja svakodnevno stižu na adresu grupe Pravda za Davida.

„190 dana na trgu tvom pravdu tražim, istinu tražim, od boga tražim tog koji ti je naudio, ko te je ubio ko ti je mladost uzeo i tražiću i dalje dokle god ne pobijedim a hoću,znaš da hoću, znaš da odustati neću nikada“, rekla je Danijela Ratešić Došen iz grupe Pravda za Davida.

„Postalo je sve plastika, u ljudima,na ljudima i oko ljudi. Plastični osmjesi, srca, pogledi. Plastične riječi tek onako da se nešto kaže, plastični životi tek da se preživi, plastična imitacija plastike. Otrovna prljava razbacana gdje god da se okreneš ali moram ti nešto reći sve je u tvojim rukama uvijek je i bilo“, kažu iz grupe Pravda za Davida 351.

Poručuju da ima mnogo onih koji se javno plaše priznati da podržavaju Davorovu borbu. Zato je pročitano anonimno pismo koje to i dokazuje.

„Shvatite me molim vas. Član sam SNSD-a aktivan na svom mjesnom odboru ali još samo malo. Ne mogu više izdržati ovaj pritisak koji osjećam u grudima. Roditelj sam, i osjećam Davorovu bol kao otac, i želim da mu priđem da mu zahvalim što se bori kao lav za svu djecu pa i za moju djecu“.

Davor Dragičević će ćutati do 5. oktobra. Tada će, kako je ranije najavio, iznijeti kompletnu istinu o ubistvu njegovog sina Davida. Građani i članovi grupe Pravda za Davida poručili su da ostaju na Davidovom trgu sve dok nalogodavci i ubice ne budu pronađeni, uhapšeni i kažnjeni.

 

 

 

 

(rtvbn.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img