Čubrilović i Stojanović u Brčkom: Pripreme za početak kampanje izvršene uspješno

Predsjednik DEMOS-a Nedjeljko Čubrilović posjetio je danas Opštinski odbor u Brčkom zajedno sa predsjednikom Regionalnog odbora Čedomirom Stojanovićem.

Pripreme za početak kampanje su izvršene uspješno, a očekivanja su visoka, rečeno je nakon sastanka.

Lider DEMOS-a Nedeljko Čubrilović izrazio je zadovoljstvo stanjem na terenu. Kako kaže, ova stranka je pokazala snagu i ozbiljnost.

“Moram da pohvalim sve svoje saradnike, predsjednike regionalnih i lokalnih odbora da su uradili ogroman posao. Demos se prijavio u 57 lokalnih zajednica za izbore i to nije bilo lako ostvariti, jer je trebalo sakupiti više od 12.000 potpisa da bismo učestvovali kvalitetno”, rekao je Čubrilović.

On je dodao da očekuje dobre rezultate, jer je DEMOS na listama ponudio kvalitetne ljude u svim lokalnim zajednicama.

Čedomir Stojanović, predsjednik Regionalnog odbora DEMOS-a, rekao je da je stranka dobro organizovana.

“Mislim da imamo jako dobru ekipu u Brčkom i uz vrijedan i predan rad, ne sumnjam u dobar rezultat u novembru. Mi jesmo mlada partija, ali smo dobro organizovani. Očekujemo tešku i napornu kampanju, ali iza sebe imamo rezultate, a to će glasači, uvjeren sam, prepoznati na izborima”, rekao je Stojanović.

U dobar rezultat uvjeren je i predsjednik OO DEMOS Brčko Radoslav Subotić.

“Drago mi je da nam je predsjednik ukazao čast da nas posjeti. Zadovoljan sam postignutim koalicionim sporazumom i uvjeren sam da ćemo ovaj entuzijazam i energiju pretočiti u dobar rezultat. Takođe, zahvaljujem se i našem predsjedniku Regionalnog odbora Čedomiru na podršci”, rekao je Subotić.

 

 

 

(infobijeljina.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime