spot_img
spot_img

Чубриловић и Стојановић у Брчком: Припреме за почетак кампање извршене успјешно

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Предсједник ДЕМОС-а Недјељко Чубриловић посјетио је данас Општински одбор у Брчком заједно са предсједником Регионалног одбора Чедомиром Стојановићем.

Припреме за почетак кампање су извршене успјешно, а очекивања су висока, речено је након састанка.

Лидер ДЕМОС-а Недељко Чубриловић изразио је задовољство стањем на терену. Како каже, ова странка је показала снагу и озбиљност.

“Морам да похвалим све своје сараднике, предсједнике регионалних и локалних одбора да су урадили огроман посао. Демос се пријавио у 57 локалних заједница за изборе и то није било лако остварити, јер је требало сакупити више од 12.000 потписа да бисмо учествовали квалитетно”, рекао је Чубриловић.

Он је додао да очекује добре резултате, јер је ДЕМОС на листама понудио квалитетне људе у свим локалним заједницама.

Чедомир Стојановић, предсједник Регионалног одбора ДЕМОС-а, рекао је да је странка добро организована.

“Мислим да имамо јако добру екипу у Брчком и уз вриједан и предан рад, не сумњам у добар резултат у новембру. Ми јесмо млада партија, али смо добро организовани. Очекујемо тешку и напорну кампању, али иза себе имамо резултате, а то ће гласачи, увјерен сам, препознати на изборима”, рекао је Стојановић.

У добар резултат увјерен је и предсједник ОО ДЕМОС Брчко Радослав Суботић.

“Драго ми је да нам је предсједник указао част да нас посјети. Задовољан сам постигнутим коалиционим споразумом и увјерен сам да ћемо овај ентузијазам и енергију преточити у добар резултат. Такође, захваљујем се и нашем предсједнику Регионалног одбора Чедомиру на подршци”, рекао је Суботић.

 

 

 

(infobijeljina.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img