spot_img
spot_img

Чланови Извиђача Брчко дистрикта посјетили Полицију

spot_img
spot_img

У посјети Полицији Брчко дистрикта БиХ данас је боравило тридесетак чланова невладине организације Извиђача Брчко дистрикта БиХ- Савеза извиђача Брчко дистрикта БиХ различитих старосних група.

У просторијама Полиције у име шефа Полиције Брчко дистрикта БиХ добродошлицу им је зажелио замјеник шефа Полиције, Сенад Јашаревић и командир Јединице опште полиције, Драгомир Нишић са сарадницима.

Циљ посјете планиран је програмом активности поменуте невладине организације у оквиру обиљежавања значајног јубилеја и то 100 година од оснивања прве организације извиђача у Брчком.

Иван Клашнић, начелник Савеза извиђача Брчко дистрикта БиХ је истакао да је ово највећа неформална организација образовања и васпитања у свијету, која је уједно и чланица Свјетске организације извиђача. Он је казао да се рад ове организације базира на учењу и боравку у природи чиме се промовише здрав живот и позитивне друштвене вриједности.

Током посјете за извиђаче је уприличен обилазак просторија Полиције, а потом је представљен рад неколико оперативних јединица Полиције као и активности којима се свакодневно баве полицијски службеници, након чега су извиђачи презентовали и неке своје стечене вјештине.

Стручни референт за односе с јавношћу
портпарол Полиције Брчко дистрикта БиХ
Џевида Хукичевић

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img