spot_img
spot_img

Чланице Удружења “Мрежа полицијских службеница” и Полиције Брчко дистрикта БиХ подијелили поклоне штићеницима Куће Наде у Оџаку

spot_img
spot_img

Вријеме божићних и новогодишњих празника осим празничног духа са собом доносе и осјећаје наде али и ишчекивања, поготово када је о поклонима ријеч.

Управо поклони које су припремили чланице Удружења “Мрежа полицијских службеница” и Полиције Брчко дистрикта БиХ, успјели су истакнути осјећај да у данашње вријеме увијек постоји неко ко мисли о другом и жели обрадовати друге, како то доликује хуманом човјеку са развијеним осјећајем емпатије. Чланице поменутог Удружења посјетиле су дана 22.12.2022. године Центар за едукацију и рехабилитацију “Кућа Наде” у Оџаку и пригодним поклонима даровале 25 штићеника овог Центра. Ријеч је о новогодишњим пакетићима, али и промотивном материјалу Полиције Брчко дистрикта БиХ.

Оваква геста чланица Мреже измамила је осмијехе на лицима штићеника Куће Наде, који су своје гошће наградили пригодним културно забавним програмом и показали да могу да дају много више него што им се пружа прилика у савременом друштву, али им то безрезервно треба омогућити.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img