spot_img
spot_img

“Чари зиме” у Брчком испуниле очекивања

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

До краја овог мјесеца на градском Тргу у Брчком, а у складу са епидемијским мјерама, трајаће манифестација “Чари зиме” која се и ове године одржава у организацији Владе дистрикта и која је без обзира на епидемију вируса корона била веома посјећена.

“Судећи према утисцима самих излагача али и посјетилаца манифестација је испунила очекивања свих, па тиме и самог организатора”, каже Александар Ђурић, шеф Службе за туризам Владе дистрика.

Према његовим ријечима ово је један нови атрактивни садржај који током зиме оплемењује дешавања у најужем центру града на коме је преко 30 излагача имало могућност да у форми мони презентације прикаже своје производе, док је пажњу најмлађих највише привукло клизалиште које сваке вечери окупља и до 300 посјетилаца дјеце и њихових родитеља.

“За ово вријеме трајања манифестацију је посјетио велики број грађана дистрикта, околних општина, али и сусједне Србије и Хрватске који су имали прилике присуствовати разноврсном програму, организованом на градском Тргу у Брчком”, каже Ђурић.

Како је Ђурић истакао поред одличне посјете био је и јако добар одзив и невладиних организација, вртића, школа и удружења жена, као и цивилног сектора који је допринио одржавању ове манифестације.

“Ту је био и велики број оних који су жељели да изложе своје прозводе, а музички садржај саме манифестације употпуњен је концертима, а посебно је био посјећен новогодишњи концерт када су сви хотели и мотели били попуњени”, додао је Ђурић.

До краја ове манифестације планирано је још неколико садржаја како би се представили сви они који то желе.

“Манифестација “Чари зиме” биће настављена и следеће године, уз жељу свих нас да ова епидемија вируса корона прође, а манифестација “Чари зиме” постане још боља и посјећенија”, каже на крају Александар Ђурић.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img