“Čari zime” u Brčkom ispunile očekivanja

Do kraja ovog mjeseca na gradskom Trgu u Brčkom, a u skladu sa epidemijskim mjerama, trajaće manifestacija “Čari zime” koja se i ove godine održava u organizaciji Vlade distrikta i koja je bez obzira na epidemiju virusa korona bila veoma posjećena.

“Sudeći prema utiscima samih izlagača ali i posjetilaca manifestacija je ispunila očekivanja svih, pa time i samog organizatora”, kaže Aleksandar Đurić, šef Službe za turizam Vlade distrika.

- Reklama -

Prema njegovim riječima ovo je jedan novi atraktivni sadržaj koji tokom zime oplemenjuje dešavanja u najužem centru grada na kome je preko 30 izlagača imalo mogućnost da u formi moni prezentacije prikaže svoje proizvode, dok je pažnju najmlađih najviše privuklo klizalište koje svake večeri okuplja i do 300 posjetilaca djece i njihovih roditelja.

“Za ovo vrijeme trajanja manifestaciju je posjetio veliki broj građana distrikta, okolnih opština, ali i susjedne Srbije i Hrvatske koji su imali prilike prisustvovati raznovrsnom programu, organizovanom na gradskom Trgu u Brčkom”, kaže Đurić.

Kako je Đurić istakao pored odlične posjete bio je i jako dobar odziv i nevladinih organizacija, vrtića, škola i udruženja žena, kao i civilnog sektora koji je doprinio održavanju ove manifestacije.

“Tu je bio i veliki broj onih koji su željeli da izlože svoje prozvode, a muzički sadržaj same manifestacije upotpunjen je koncertima, a posebno je bio posjećen novogodišnji koncert kada su svi hoteli i moteli bili popunjeni”, dodao je Đurić.

Do kraja ove manifestacije planirano je još nekoliko sadržaja kako bi se predstavili svi oni koji to žele.

“Manifestacija “Čari zime” biće nastavljena i sledeće godine, uz želju svih nas da ova epidemija virusa korona prođe, a manifestacija “Čari zime” postane još bolja i posjećenija”, kaže na kraju Aleksandar Đurić.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime