Brezovo Polje: Dvoje poginulo pri slijetanju motocikla

Dva lica smrtno su stradala u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila večeras u Brezovom Polju, potvrđeno je u Policiji Brčko distrikta.

“Oko 20.00 časova na putu Brčko – Bijeljina u mjestu Brezovo polje, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao motocikl BMW na kojem su se prevozila dva lica, inicijala M.B. 1973. godište i S. R. 1979 godište sa područja Brčkog. U ovoj nezgodi, navedena lica su smrtno stradala, a uviđaj vrše pripadnici Policije Brčko distrikta”, izjavio je Halid Emkić, portparol Policije Brčko distrikta.

- Reklama -

Emkić je za portal infobijeljina.com dodao da je na licu mjesta i tužilac Tužilaštva Brčko distrikta, koji je izašao na mjesto događaja.

Prema prvim informacijama, motocikl se kretao iz pravca Bijeljine, gdje je u Brezovom Polju vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega su oba lica motociklom sletjela sa puta u desni kanal, pored puta, gdje su smrtno stradali.

Nezvanično saznajemo da su smrtno stradali Siniša Radovanović Škljo i Milan Bajunović, u povratku sa savske regate u Bijeljini.

 

 

 

(infobijeljina.com/nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime