wso slot
akun wso slot
nuklir slot
akun pro taiwan
slot server taiwan
slot taiwan
akun pro vietnam
slot server vietnam
slot vietnam
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
akun wso slot
nuklir slot
maxwin slot demo
pistol4d
situs judi bola
Brčko: Zlato i bronza sa Balkanskog prvenstva iz Bugarske - nula49.com
spot_img

Brčko: Zlato i bronza sa Balkanskog prvenstva iz Bugarske

Published:

spot_img

Devetnaestog marta u Bugarskom gradu Varna, na obali Crnog mora , održano je deveto Balkansko prvenstvo u kyokushin ( ful kontakt ) karateu na kome je nastupilo preko 400 takmičara iz 6 zemalja: Bugarske, Turske, Rumunije, Grčke, Moldavije i Srbije.

Tri takmičara SD “Borilačke Akademije Ichigeki” Brčko distrikt BiH: Ognjen Garić, Mihailo Tešić i Selena Stanimirović, na čelu sa trenerom Slobodanom Garićem, nastupili su na ovom prvenstvu kao članovi Kyokushin reprezentacije Srbije koja je brojala ukupno 11 takmičara.

Selena Stanimirović je odnijela pobjede u sve četiri borbe koje je imala u juniorskoj kategoriji + 40 kg i osvojila prvo mjesto mjesto – zlatnu medalju.

Mihailo Tešić se domogao bronze, osvojivši treće mjesto u kategoriji juniora -55 kg a Ognjen Garić je ovaj put ostao bez medalje u teškoj kategoriji juniora + 70 kg, izgubivši sudijskom odlukom od domaćeg takmičara iz Bugarske, koji je bio čak 30 kg teži od njega.

Sva tri takmičara iz Brčkog su standardni reprezentativci Srbije u kyokushin karateu i ovo Balkansko prvenstvo je bilo ujedno i test za nastup na Evropskom prvenstvu koje će se održati 21. maja u Vroclavu – Poljska.

 

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img