spot_img
spot_img

Брчко: Због наљепница малољетници пријављени Инспекторату

spot_img
spot_img

И овог понедељка доносимо вам преглед безбједносно најзначајнихих догађаја токо викенда иза нас:

КРИМИНАЛИТЕТ:

– У извјештајном периоду на простору Брчко дистрикта БиХ у области криминалитета забиљежена су три кривична дјела из области имовинске природе.

ЈАВНИ РЕД И МИР:

– У наведеном временском периоду није било забиљежених догађаја нарушавања јавног реда и мира.

САОБРАЋАЈ:

– Током наведеног периода забиљежена је једна саобраћајна незгода.

– Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су приликом контроле возача и возила искључили укупно 29 возача и возила. Од тога седам возача је искључено због управљања моторним возилима под дејством алкохола, шест лица јер су возилима управљала прије стицања права на управљање, четири лица јер су управљала возилима у вријеме трајања забране, два лица која су управљала нерегистрованим возилима, шест лица која су возилима управљала након истека важности потврде о регистрацији, једно лице које је управљало преоптерећеним возилом, те три лица јер су управљала возилима са неправилно причвршћеним и неправилно распоређеним теретом, те непрописним превозом терета.

ОСТАЛИ ДОГАЂАЈИ:

– Дана 03.04.2022. године у 10.18 сати полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су у улици Булевар мира затекли два мушка лица да лијепе наљепнице на саобраћајне знакове. Увиђајем на лицу мјеста утврђено је да је на саобраћајном знаку који означава пјешачки прелаз малољетник рођен 2004. године у Брчком гдје је и настањен залијепио навијачку наљепницу са натписом “Делије, Брчко, 4С”, а да је с њим у друштву било лице Л.Д. рођен 2004. године у Брчком гдје је и настањен. О наведеном догађају биће упознат Инспекторат Владе Брчко дистрикта БиХ ради предузимања даљих мјера из њихове надлежности.

 

Стручни референт за односе с јавношћу-портпарол
Полиције Брчко дистрикта БиХ
Џевида Хукичевић

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img