spot_img
spot_img

Брчко: Због дугова од 10.500 и 6.300 КМ одузети Голф и Алфа Ромео

spot_img
spot_img

У наставку активности у области контроле сигурности саобраћаја, полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су привремено одузели још два моторна возила од вишеструких повратника у вршењу прекршаја из ове области.

Тако су дана 29.11.2022. године током редовних послова и задатака полицијски службеници извршили контролу моторних возила марке “VW Голф” којим је управљао С.П. и “Алфа Ромео” којим је управљао М.С. оба из Брчког. Провјером у службеном регистру новчаних казни за лице С.П. је утврђено да по основу неплаћених казни има дуг у износу од 10.538, док је за М.С утврђено да по истом основу дугује 6.332 конвертибилне марке, те да су оба лица повратници у извршењу тешких прекршаја из области Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ. Због основа сумње да ће наставити са вршењем истих, а у складу са чланом 20. ставови (1) и (2) Закона о прекршајима Брчко дистрикта БиХ, наведеним лицима су привремено одузета моторна возила и депонована у депозит Полиције Брчко дистрикта БиХ.

Против наведених лица ће Основном суду Брчко дистрикта БиХ бити поднешен захтјев за покретање прекршајног поступка.

Полиција Брчко дистрикта БиХ и овом приликом жели указати свим учесницима у саобраћају на важност придржавања саобраћајних прописа, а истовремено и упозорити вишеструке повратнике у извршењу саобраћајних прекршаја да ће интензивне контроле према тој категорији бити настављене у циљу одвраћања од даљег вршења прекршаја и превенције оваквих појава.

Стручни референт за односе с јавношћу
портпарол Полиције Брчко дистрикта БиХ
Џевида Хукичевић

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img